dylon

Kuinka liina toimii

Mikä on Colour Catcher?

Värilliset kankaat saattavat irrottaa veteen värihiukkasia pesun aikana jolloin ne tarttuvat muuhun pyykkiin. Colour Catcher on vallankumouksellinen pesuliina, jolla on patentoitu teknologia, joka suojaa värien irtoamisen ja mahdollistaa sekapesut.

Kuinka liina toimii

Liina sisältää erittäin imukykyisiä kuituja. Se toimii kuin magneetti, joka suojaa vaatteitasi tarttumalla irtonaisiin värihiukkasiin ja likaan vedestä. Se takaa vaatteillesi maksimaalisen suojan värimuutoksilta ja värin irtoamiselta.

Koska liina suojaa tehokkailla imukykyisillä kuiduillaan värimuutoksilta, voit pestä kaikki värit yhdessä - jopa valkoiset.

Colour Catcher suojaa pyykkiäsi ja säästää aikaa ja rahaa sallimalla sekapesut.

Usean pesun jälkeen, värilliset vaatteet muuttuvat usein tylsiksi. Vaikka niitä ei välttämättä näe, väri- ja likajäämiä saattaa kerääntyä jokaisessa pesussa ja muodostaa ajan myötä kerroksen sekoitettuja värejä vaatteeseen - mikä johtaa haalistuneisiin vaatteisiin. Liina vangitsee värihiukkaset vedestä ennen kuin ne tarttuvat vaatteisiin, mikä auttaa pitämään värit kirkkaina pidempään!

Harmaantuminen on kertymisprosessi. Lika jättää jälkiä, jotka kerääntyvät kankaaseen usean pesun aikana ja niiden muodostuminen tulee näkyviin ajan myötä. Poistamalla irtonaiset likahiukkaset pesusta liina suojaa kangasta harmaantumiselta.

Likahiukkaset voivat myös kellua pesuvedessä. Ainutlaatuisella ominaisuudellaan liina tarttuu irtonaisiin likahiukkasiin pesuvedestä kankaiden puhtauden parantamiseksi.

Liinan erittäin absorboivat kuidut tarjoavat maksimaalisen suojan kaikissa lämpötiloissa. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi käytä Colour Catcheria säännöllisesti.

Hyödyt

  • Ehkäisee värien irtoamista

  • Sallii sekapesut

  • Suojaa värien kirkkautta

  • Ehkäisee harmaantumista

  • Ehkäisee likahiukkasten uudelleen kiinnittymistä

  • Colour Catcher on tehokas kaikissa lämpötiloissa

Tiesitkö?

Colour Catcher-liinan ainutlaatuinen rakenne koostuu luonnonkuiduista ja se säilyttää muotonsa pesun aikana saavuttaakseen värihiukkasten voimakkaamman imeytymisen pesuvedestä. Colour Catcher -liinan voi lajitella sekajätteeseen ja sen pakkaus on biohajoava ja kierrätettävissä.