dylon

FAQ

Voinko käyttää Colour Catcheria normaalin pesuaineen kanssa?

Tietysti! Colour Catcher ei vapauta kemikaaleja veteen eikä vaikuta normaaliin pesuprosessiin.

Pitääkö minun käyttää Colour Catcheria pesukoneessa tietyssä lämpötilassa?

Liinan absorboivat kuidut tarjoavat maksimaalisen suojan kaikissa lämpötiloissa. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi käytä Colour Catcheria säännöllisesti.

Liina on vaihtanut väriä pesun jälkeen.

Kyllä, absorboiviin kuituihin on juuttunut värihiukkasia ja likaa pesun aikana.

Pesun jälkeen Colour Catcher -liinan väri on muuttunut, tarkoittaako tämä että se on poistanut väriä vaatteistani?

Ehdottomasti ei. Liinan väri on todiste tuotteen tehokkaasta toiminnasta. Vaatteistasi pesuun irronneet värihiukkaset ovat imeytyneet liinaan pyykin sijaan.

Pyykkikoneeni käyttöohjeissa neuvotaan pesupussin käyttöä liinoille, pitäisikö minun käyttää sellaista Colour Catcherille?

Jotkut valmistajat suosittelevat tätä, jos liina voi juuttua sihtiin/putkistoon.

Toimiiko Colour Catcher kaikille kankaille?

Kyllä. Kaikki kangasvärit sisältävät negatiivisia ioneja, ja siksi ne houkuttelevat Colour Catcher-liinan positiivisia varauksia. Noudata kuitenkin vaatteen valmistajan pesuohjeita.

Toimiiko Colour Catcher uusien kankaiden kanssa?

Uudet, värilliset vaatteet tulee pestä erikseen ainakin ensimmäiset 5 tai 6 pesua, kun taas tietyt suuret tummanväriset materiaalit, kuten farkut ja pyyhkeet, tulee aina pestä erikseen.

Voinko pestä kirkkaita ja vaaleita värejä yhdessä?

Kyllä! Colour Catcheria käyttäessä pyykkiä ei enää tarvitse lajitella huolellisesti! Uudet, värilliset vaatteet tulee kuitenkin pestä erikseen ainakin ensimmäiset 5 tai 6 pesua, kun taas tietyt suuret tummanväriset materiaalit, kuten farkut ja pyyhkeet, aina erikseen. Suosittelemme, että käytät 2 tai 3 liinaa kohteissa, joiden värinkestävyys on heikko, esimerkiksi punaisissa tai tummanvärisissä kankaissa ja puuvillavaatteissa.

Voinko käyttää Colour Catcheria esimerkiksi verhojen, vuodevaatteiden, peitteiden ja tyynyjen kanssa?

Tietysti. Colour Catcher on tehokas kaikkien kankaiden kanssa, mutta varmista, että noudatat aina valmistajan pesuohjeita.

Toimiiko Colour Catcher käsinpesussa?

Kyllä, aseta liina pesualtaan tai pesuastian pohjalle ja pese normaalisti.

Montako Colour Catcher-liinaa minun kuuluisi käyttää?

Tietyt kankaat ovat alttiimpia värin irtoamiselle kuten punaiset tai tummat kankaat ja puuvillavaatteet. Käytä 2 tai 3 liinaa parhaan mahdollisen tehokkuuden takaamiseksi kankaissa, joiden värinkestävyys on heikko. Uudet, värilliset vaatteet tulee pestä erikseen ainakin ensimmäiset 5 tai 6 pesua, kun taas tietyt suuret tummanväriset materiaalit, kuten farkut ja pyyhkeet, tulee aina pestä erikseen.

Voinko käyttää Colour Catcher-liinan uudelleen?

Et. Parhaan mahdollisen lopputuloksen vuoksi sinun tulee käyttää uutta liinaa joka kerta.

Voinko asettaa Colour Catcher-liinan pyykin päälle vai pitääkö sen aina olla pyykin alla?

Suosittelemme, että asetat sen tasaisesti rummun pohjalle ennen pyykin lisäämistä, jotta liina ei jää kiinni pesun aikana.

Miten Colour Catcher tulee säilyttää?

Suosittelemme, että säilytät Colour Catcherin kuivassa paikassa huoneenlämmössä, sillä lämpö ja kosteus voivat vaikuttaa tuotteen tehoon.

Vaatteestani irtoaa väriä - voiko Colour Catcher korjata tämän irtoamisen?

Ei. Colour Catcher-liinat estävät värin irtoamista mutta eivät pysty korjaamaan irtoamista.

Mitä muita pesutuotteita Dylonilla on saatavilla?

Dylonilla on kattava valikoima pyykkituotteita, mukaan lukien pesuliinat, värinpoistoaineet ja silitysvälineet. Lisätietoja saat tämän sivuston tuotesivulta tai ottamalla meihin yhteyttä.

Sisältääkö Colour Catcher-liina kemikaaleja?

Ei, Colour Catcher-liina ei sisällä kemikaaleja. Kankaan väriaineissa olevat negatiiviset ionit houkuttelevat Colour Catcher-liinan positiivisia ioneja. Seurauksena on, että väri jää kiinni liinaan.

Voiko Colour Catcher-liinan kierrättää?

Colour Catcher -liinan voi lajitella sekajätteeseen ja sen pakkaus on biohajoava ja kierrätettävissä. Colour Catcher on FSC-serfitifioitu.

Mitä tarkoittaa FSC-sertifiointi?

The FSC (Forest Stewardship Council) on riippumaton, yksityinen, voittoa tavoittelematon organisaatio. Colour Catcher on FSC-sertifioitu koska liinan ainesosat ovat vastuullista alkuperää.