FAQ

Tietysti! Colour Catcher ei vapauta kemikaaleja veteen eikä vaikuta normaaliin pesuprosessiin.

Värinkerääjäliinan teknologia tarjoaa maksimaalisen suojan kaikissa lämpötiloissa. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi käytä Colour Catcheria säännöllisesti.

Liinaan on pesun aikana kertynyt vaatteista irronneita värihiukkasia ja likaa.

Ehdottomasti ei. Liinaan kerääntynyt väri on todiste tuotteen toimivuudesta. Vaatteistasi pesuun irronneet värihiukkaset ovat imeytyneet liinaan pyykin sijaan.

Jotkut valmistajat suosittelevat tätä, jos liina voi juuttua sihtiin/putkistoon.

Kyllä. Kaikki kangasvärit sisältävät negatiivisia ioneja, jotka vetävät puoleensa Colour Catcher-liinan positiivisia varauksia. Noudata kuitenkin vaatteen valmistajan pesuohjeita.

Uudet, värilliset vaatteet tulee pestä erikseen ainakin ensimmäiset 5 tai 6 pesua, kun taas tietyt suuret tummanväriset materiaalit, kuten farkut ja pyyhkeet, tulee aina pestä erikseen.

Kyllä! Colour Catcheria käyttäessä pyykkiä ei enää tarvitse lajitella huolellisesti! Uudet, värilliset vaatteet tulee kuitenkin pestä erikseen ainakin ensimmäiset 5 tai 6 pesua, kun taas tietyt suuret tummanväriset materiaalit, kuten farkut ja pyyhkeet, aina erikseen. Suosittelemme, että käytät 2 tai 3 liinaa kohteissa, joiden värinkestävyys on heikko, esimerkiksi punaisissa tai tummanvärisissä kankaissa ja puuvillavaatteissa.

Tietysti. Colour Catcher on tehokas kaikkien kankaiden kanssa, mutta varmista, että noudatat aina valmistajan pesuohjeita.

Kyllä, aseta liina pesualtaan tai pesuastian pohjalle ja pese normaalisti.

Tietyt kankaat ovat alttiimpia värin irtoamiselle kuten punaiset tai tummat kankaat ja puuvillavaatteet. Käytä 2 tai 3 liinaa parhaan mahdollisen tehokkuuden takaamiseksi kankaissa, joiden värinkestävyys on heikko. Uudet, värilliset vaatteet tulee pestä erikseen ainakin ensimmäiset 5 tai 6 pesua, kun taas tietyt suuret tummanväriset materiaalit, kuten farkut ja pyyhkeet, tulee aina pestä erikseen.

Et. Parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi, käytä uutta liinaa joka pesukerta.

Suosittelemme, että asetat sen tasaisesti rummun pohjalle ennen pyykin lisäämistä, jotta liina ei jää kiinni pesun aikana.

Suosittelemme, että säilytät Colour Catcherin kuivassa paikassa huoneenlämmössä, sillä lämpö ja kosteus voivat vaikuttaa tuotteen tehoon.

Ei. Colour Catcher -liinat keräävät jo irronneita värihiukkasia, mutta eivät pysty estämään värien irtoamista.

Dylonilla on kattava valikoima pyykkituotteita, mukaan lukien pesuliinat, värinpoistoaineet ja silitysvälineet. Lisätietoja saat tämän sivuston tuotesivulta tai ottamalla meihin yhteyttä.

Ei, Colour Catcher-liina ei sisällä kemikaaleja. Kankaan väriaineissa olevat negatiiviset ionit vetävät puoleensa Colour Catcher-liinan positiivisia ioneja, minkä seurauksena irronnut väri jää kiinni liinaan.

Colour Catcher -liinan voi lajitella sekajätteeseen ja sen pakkaus on biohajoava ja täysin kierrätettävä. Colour Catcher on FSC-serfitifioitu.

The FSC (Forest Stewardship Council) on riippumaton, yksityinen, voittoa tavoittelematon organisaatio. Colour Catcher on FSC-sertifioitu koska liinan ainesosat ovat vastuullista alkuperää.