Skip to Content

Kuinka liina toimii

Mikä on Colour Catcher?

Värilliset kankaat saattavat irrottaa veteen värihiukkasia pesun aikana jolloin ne tarttuvat muuhun pyykkiin. Colour Catcher on vallankumouksellinen pesuliina, jolla on patentoitu teknologia, joka suojaa värien irtoamisen ja mahdollistaa sekapesut.

Kuinka liina toimii

Liina sisältää erittäin imukykyisiä kuituja. Se toimii kuin magneetti, joka suojaa vaatteitasi tarttumalla irtonaisiin värihiukkasiin ja likaan vedestä. Se takaa vaatteillesi maksimaalisen suojan värjääntymistä ja harmaantumista vastaan.

Koska liina suojaa tehokkailla imukykyisillä kuiduillaan värimuutoksilta, voit pestä kaikki värit yhdessä - jopa valkoiset.

Colour Catcher suojaa pyykkiäsi mahdollistamalla sekapesun, jonka ansiosta säästät aikaa ja rahaa.

Vaatteiden värit sekoittuvat ja haalistuvat useiden pesukertojen myötä, jolloin värit menettävät kirkkautensa. Liina vangitsee värihiukkaset vedestä ennen kuin ne tarttuvat vaatteisiin, mikä auttaa pitämään värit kirkkaina pidempään!

Harmaantuminen on kertymisprosessi. Lika jättää jälkiä, jotka kerääntyvät kankaaseen usean pesun aikana ja niiden muodostuminen tulee näkyviin ajan myötä. Poistamalla irtonaiset likahiukkaset pesusta liina suojaa kangasta harmaantumiselta.

Likahiukkaset voivat myös kellua pesuvedessä. Ainutlaatuisen teknologian avulla, likahiukkaset tarttuvat pesuvedestä liinaan, parantaen kankaiden puhtautta.

Värinkerääjäliinan teknologia tarjoaa maksimaalisen suojan kaikissa lämpötiloissa. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi käytä Colour Catcheria säännöllisesti.

Hyödyt

Tiesitkö?

Colour Catcher-liinan ainutlaatuinen rakenne koostuu luonnonkuiduista ja se säilyttää muotonsa pesun aikana saavuttaakseen värihiukkasten voimakkaamman imeytymisen pesuvedestä. Colour Catcher -liinan voi lajitella sekajätteeseen ja sen pakkaus on biohajoava ja kierrätettävissä.

Tutustu tuotteisiimme

  • Colour Catcher Max Protect

    Colour Catcher Max Protect