Skip to Content

Colour Catcher Max Protect

Suojaa vaatteita värjääntymiseltä ympäristöystävällisellä tavalla. 

Tuotetiedot

Colour Catcher Max Protect on värinkerääjäliina, jonka teknologia suojaa pyykkiä värjääntymiseltä ja säilyttää värien kirkkauden vaatteissa ympäristöystävällisellä tavalla. Tuotteemme on nyt saatavilla suuremmassa koossa, entistäkin tehokkaampana. Jokainen liina on valmistettu 100% luonnollisista kuiduista, jotka on käsitelty ainesosilla, jotka toimivat kuin magneetti, liina vetää puoleensa vaatteista irronnutta väriä sekä lukitsee irronneen värin liinan sisään. Liina toimii todisteena! Värien sekoittumista estävät liinat mahdollistavat eriväristen pyykkien pesemisen samassa pesussa, jonka ansiosta sinun ei tarvitse lajitella pyykkiä sekä pestä useita koneellisia, säästäen samalla aikaa, vettä ja energiaa.

Tuotteen hyödyt

Estää pyykin värjääntymisen – Colour Catcher lukitsee liinaan pesun aikana vaatteista irronneen värin. Liina toimii todisteena!

Mahdollistaa sekapesun – Colour Catcher liinat suojaavat vaatteita värjääntymiseltä sekä mahdollistavat sekapyykin pesun. Sen ansiosta sinun ei tarvitse enää lajitella pyykkiä sekä pestä useita koneellisia, säästäen samalla vettä ja energiaa.

Säilyttää värien kirkkauden – Liina kerää pesussa irronneet värihiukkaset ja estää värin leviämisen muihin vaatteisiin, ehkäisee värien harmaantumista sekä suojaa värien kirkkautta.

Ympäristöystävällinen – Jokainen liina on FSC® sertifioitu ja valmistettu 100% luonnollisista kuiduista. Liina on biohajoava, eikä siinä ole mikromuovikuituja.

Käyttöohjeet

Sopii käsin- ja konepesuun, kaikille lämpötiloille, pesuille sekä kankaille. Turvallinen kuivausrumpukäyttöön.

Ympäristöystävällinen

Saatavilla olevat koot